Fra privat-personer


Også private mennesker har sendt roser til bøgerne …

Herunder anmeldelser og kommentarer fra personer, som spontant har haft lyst til at reagere og dele deres oplevelser med bøgerne.

Vedrørende bogen:
“Indiens spirituelle visdom, Nyt bind 1” 

Fra Leivur a Troedni, 26. maj 2017

Jeg synes, at det er en dejlig og let tilgængelig bog, der behandler emner, der kan være svære at gå til, på en meget lige til måde uden at forfladige noget.

Det, synes jeg, er en stor bedrift. Der er en meget fin balance mellem afsnittene. Måden at føre læseren nærmere til en ærlig og klar forståelse af meditation og de spirituelle værdier og tilstande er enestående og helt eminent.

I det hele taget er det en herlig bog, hvor man føler sig i godt selskab og på en let og underholdende måde får ny viden og dybere indsigt i spirituel visdom.

Så stor tak for det.

Fra Eskild Tjalve, 17. januar 2020

Jeg har fået læst din bog – tak for den! Den er vel nok spændende.

Sikke en rejse du har været på – både i det ydre og det indre. Du har rigtig suget til dig af oplevelse og visdom, og du har en flot måde at skrive på – en blanding af konkret viden og de fine spirituelle indsigter og erfaringer.

Jeg er meget glad over det overblik du har givet i bogen, og så levende du har gjort det ved at bruge dig selv.

Fra Pradeep Desai, 14. juli 2017

– som havde fundet og læst den engelske udgave af bogen i en ashram i Indien

Vedrørende bogen:
“Flow – Følg glæden og energien”

Fra Bjarne W. Andresen, 6. april 2019

Jeg har slugt din bog! Flow – Følg glæden og energien slog benene væk under mig. Hvor har du et rigt liv, og hvor har du oplevet meget både i den ydre verden og i dit indre. Tak for at dele.

Du har så meget på hjerte, at det helt svømmer over. Det betyder også, at din bog når meget langt omkring. Den stritter i mange retninger, men det er retninger, som i høj grad spejler, hvad jeg selv har tumlet med de seneste 10-15 år.

Du har en helt anden tilgang til flow, end jeg har, og det er dejligt berigende at få dine synsvinkler med også. Min tilgang har været mere naturvidenskabelig samt knyttet til mindfulness, som den praktiseres i Vesten. Tusind, tusind tak for at dele dine tanker også der.

“Det er et paradoks, at behovet for ‘ren’ kærlighed først kan blive opfyldt, når vi som mennesker er parate til ‘bare’ at være dem, vi er – uden at stræbe efter kærligheden.” Hvor er det rigtigt (og vigtigt). Også betragtningerne om, hvornår “jeg” oplever kærligheden mest intens (side 79) er en øjenåbner.

Flow har mange rigtigt gode figurer. Det er dejligt, at du har fået dem med. Figur 5 side 76 om de filter, vi sætter op mellem afsender og modtager, vil jeg tage med mig og huske.

Dejligt med øvelser. Den med flowteorien på 7-28 dage er overskuelig, og jeg vil ved første lejlighed sætte mig ned og give mig en stund med dine spørgsmål om flow i mit arbejdsliv (side 227). Glæder mig til at opleve, hvad der åbner sig.